Vakinformatie voor professionele boekenverkopers

Uitgeverij Catullus werkt zonder vertegenwoordiging. Bestellingen liefst via mail, jvantol@catullus.nl of telefoon: 03560-29453.

Uitgeverij Catullus stuurt enkele keren per jaar aanbiedingsfolders naar alle boekwinkels. Boekwinkels worden ook digitaal op de hoogte gehouden. Men kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief: u kunt zich aan de rechterkant van deze pagina daarvoor aanmelden. Daarnaast worden de boekwinkels aangesloten bij inkooproganisaties op de hoogte gebracht via de interne digitale informatiesystemen. U kunt een PDF van de laatste aanbieding HIER downloaden.

Specifieke informatie voor boek- en stripwinkels

U wilt boeken bestellen en u bent:

1] Een stripwinkel?
Neem contact op met Dhr Ron Poland van Strips in Voorraad voor Fokke & Sukke- en alle andere Catullus-uitgaven.

2] Een boekwinkel aangesloten bij een inkooporganisatie?
Neem contact op met de afdeling Inkoop van uw organisatie. Met bijna alle belangrijke inkooporganisaties zijn afspraken gemaakt die voordeliger voor u zijn dan inkoop via rechtstreeks contact met de uitgever. Heeft uw organisatie nog geen overeenkomst met Uitgeverij Catullus? Breng hen (en ons) s.v.p. op de hoogte!

Bruna en AKO kopen centraal in. Winkels aangesloten op het Digitale Beursplein van Libris/BLZ kunnen via dat kanaal bestellen. Overige winkels kunnen bestellingen doen bij de uitgever. Kortingen en staffels zijn bij rechtstreekse bestelling per mail zeer voordelig!

3] Een boekwinkel aangesloten bij Primera of Readshop?
Neem contact op met onze de uitgever.

4] Een zelfstandige boekwinkel?
Neem contact op met de uitgever. De uitgever heeft groot respect voor zelfstandige boekwinkels en is bereid om ook bij kleine bestellingen hogere kortingen te verlenen.

5] Een branchevreemde retailer?
Wij verkopen boeken soms via niet-reguliere kanalen. Zo zijn Historische Canons verkocht via de Museumshop van de Nieuwe Kerk, boeken van Joep Bertrams via de winkel van het Persmuseum en worden Fokke & Sukke-boeken verkocht via Albert Heijn. Meestal verschijnen 'Afziens van' in kerstpaketten. Met andere branchevreemde activiteiten zijn wij terughoudend. Niettemin willen we graag een breed publiek bereiken en niet alle strip- en cartoonlezers komen regelmatig in de boekwinkels. Neem dus gerust contact op met de uitgever wanneer u mogelijkheden ziet.

6] Een branchevreemde organisatie?
Wij leveren regelmatig Fokke & Sukke-boeken voor bijvoorbeeld kerstpakketten of presentjes aan evenementen- en beursbezoekers. Soms maken we een speciale afbeelding voor in de boekjes. Afhankelijk van het aantal kunnen we een korting aanbieden op de verkoopprijs, inclusief de BTW. Deze kortingen lopen uiteen tussen de 5 en 20%, volgens de wettelijke bepalingen van de Wet voor de Vaste Boeken prijs. Neem contact op met de uitgever.

7] Een particulier?
Helaas, wij leveren vanuit deze site niet rechtstreeks aan particulieren. U kunt de boekjes bestellen bij uw boek- of stripwinkel of via de bekende online webshops.

8] Een boek- of stripwinkel in Vlaanderen?
Neem contact op met Pinceel stripverspreiding.

sidebar

NIEUWE DOWNLOADS:

OVERZICHT UITGAVEN
FOKKE & SUKKE

Download HIER de PDF met informatie over de nieuwe uitgaven.

MUSCH
Download HIER de PDF met informatie over deel 1 van
Johan de Witte trilogie: MUSCH.

Drie à vier keer per jaar sturen we een nieuwsbrief met onze nieuwste uitgaven. Vul uw e-mail adres in
om deze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres: