Vrouwen rondom Johan de WItt

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, verschijnt de bundel waarin voor het eerst de invloed van vrouwen op raadpensionarus De Witt (1625-1672) wordt belicht. Samenstelling: Ineke Huysman en Roosje Peeters. Het eerste exemplaar wordt tijdens het gelijknamige symposium in de Koninklijke Bibliotheek aangeboden aan historica Els Kloek.

Met medewerking van: Nadine Akkerman, Eline Beumer, Geeske Bisschop, Lydia Boer, Judith Brouwer, Lieke van Deinsen, Marianne Eekhout, Devin van Elst, Nina Geerdink, Janneke Groen, Jaap de Haan, Ineke Huysman, Marinka Joosten, Pauline Kiesow, Luuc Kooijmans, Tom Kreischer, Saskia Kuus, Nina Lamal, Hanna de Lange, Ad Leerintveld, Dio Möllers, Henk Nellen, Lidewij Nissen, Roosje Peeters, Milo van de Pol, Ronald Sluijter, Ton van Strien, Jean-Marc van Tol, Matthijs Ultee, Jurriaan Wink

Vrouwen rondom Johan de Witt
Samenstelling: Ineke Huysman en Roosje Peeters
Voorwoord: Els Kloek

Vormgeving: Mijke Wondergem
ISBN 9789492409683
344 pagina’s
€ 29,99

Verschijnt 8 maart 2024 (BOEKENWEEK 2024)

Bekijk hier de aanbiedingsbrochure: