Rijdende Rechter John Reid op vrijdagavond

 

Met ingang van het nieuwe seizoen is bepaald dat de uitzendingen van het immens populaire Rijdende Rechter van Fokke & Sukke-maker John Reid op vrijdagavonden wordt uitgezonden. De eerste uitzending van het nieuwe seizoen vindt plaats op vrijdag 25 september a.s. De Rijdende Rechter gaat op bezoek in ’t Veld, waar meneer Hand land verhuurt aan Tiny Van der Gragt, die er haar paarden op houdt. Meneer Hand vindt dat Tiny er een rommel van maakt en wil dat ze vertrekt. Bovendien zou ze een huurachterstand hebben. Tiny op haar beurt is van mening dat meneer Hand zonder haar toestemming spullen van het land heeft gehaald en wil daar nu geld voor zien. Aan Mr. Reid de taak om uit te zoeken of Tiny inderdaad recht heeft op schadevergoeding en of haar paarden op het landje mogen blijven.

[12-09-20]

#